Nationala

Ciprian Marica îi răspunde lui Costin Ştucan: "Cum să meargă prieteni de-ai mei în Brazilia, invitaţi de mine, pe banii FRF?"

Ciprian Marica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2011

Ciprian Marica a oferit lămuriri pe blogul personal după articolul scris de jurnalistul Costin Ştucan, şi publicat pe siteul Gazetei Sporturilor. Ziaristul a scris un editorial, cu dezvăluiri ce-l priveau pe atacantul lui Schalke, "Banderola dispărută, declarată nulă", la care Ciprian Marica a ţinut să aibă un răspuns.

"Cum să meargă prieteni de-ai mei, invitaţi de mine, pe banii FRF? Eu n-am bani să plătesc, trebuie să primesc pomană? Cum să stăm împreună în cameră, am fost cazaţi în cămin de nefamilişti cu camere de cîte 4 paturi?

Sau au dormit nopţi în şir 3 bărbaţi într-un singur pat? Cum să fac tot felul de scenarii cu Zicu pentru a locui fiecare singur în cameră? N-am cerut să fim cazaţi special, Zicu e prietenul meu, petrec cea mai mare perioadă de timp cu el în cantonamente, dar nu pot dorm cu el pentru că sforăie şi nu pot să mă odihnesc. Nici asta nu era vreun secret", scrie Marica pe blog.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.