Campionate

Brazilianul Wires se plînge portughezilor că Steaua şi-a bătut joc de el

Wires (28 de ani) intrase în atenţia Stelei ca înlocuitor al lui Ricardo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 august 2011

Mihai Stoica şi Gigi Becali au aprins imaginaţia suporterilor cînd au anunţat transferul brazilianului Wires, de la Rio Ave, dar mutarea nu s-a mai făcut în cele din urmă. Dacă oficialii roş-albaştri au păstrat tăcerea în acest caz, jucătorul cariocas s-a plîns presei lusitane că reprezentanţii Stelei şi-au bătut joc de el.

Wires a venit la Bucureşti odată cu Leandro Tatu, dar a fost trimis acasă pe motiv că ar fi picat vizita medicală. Jucătorul spune însă că nu ar fi fost vorba despre asta şi oficialii din Ghencea i-au spus că nu au bani să-i plătească transferul.

"La Rio Ave, în patru sezoane nu am avut probleme. Eram superîncrezator că mă voi transfera. La fel, familia mea şi managerul. După vizita medicală mi-au spus să merg la hotel. Am tot aşteptat, apoi, într-un tîrziu, m-au anunţat că nu îşi permit să mă transfere", a spus Wires cotidianului O Jogo.

Steaua a renunţat la Wires după ce controlul efectuat la o clinică privată, care a costat 4.000 de lei, a scos la iveală o anomalie gravă la unul dintre genunchi

5 luni a stat departe de gazon Wires în 2008, cînd a suferit o accidentare gravă la genunchi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.