Liga 1

VIDEO Old Dinamo rullz! Dănciulescu şi Niculae menţin "cîinii roşii" pe primul loc

+1 Foto
Dănciulescu are două goluri marcate în acest sezon

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tinerii sînt viitorul roş-albilor, dar prezentul este garantat de veterani, Dănciulescu şi Niculae păstrînd echipa lui Ciobi pe primul loc.

Pandurii au devenit o sperietoare pentru Dinamo. Din 2009, "cîinii" nu-i mai bătuseră pe gorjeni, iar în ultimele şapte partide îi învinseseră doar o dată, în rest o înfrîngere şi cinci remize. Roş-albii s-au hotărît să se scuture de trac o dată cu plasa lui Lazar.

Vezi aici rezumatul partidei Dinamo - Pandurii 2-0

Erori mari de arbitraj
Torje (10) a obţinut uşor un penalty, iar Cătălin Munteanu a ratat oportunitatea. Zece minute mai tîrziu, Marius Niculae a reuşit să marcheze după un un-doi cu Dănciulescu, dar asistentul Gaşpar a ridicat aiurea steagul! Gorjenii au sesizat că bucureştenii sînt vulnerabili pe zonă centrală, iar Vranjes (9 şi 26) a dat fiori după incursiuni rapide în careul roş-alb. Bakaj a fost iertat de eliminare după un fault dur, dar în minutul 33 a fost aproape de un eurogol cu un şut a la Del Piero.

Dinamo rămîne lider
New Dinamo trăieşte din inspiraţia veteranilor. Aşa a apărut golul: Niculae i-a pasat lui Dănciulescu (47), care a pus perfect latul pentru un debut furtunos de sezon. Diferenţa putea fi mai mare, dar "Săgeată" (56) şi-a lipt mingea de picior pînă a pierdut-o, iar Torje a ratat din toate poziţiile. Dorel Stoica putea debuta cu gol, dar "torpila" sa a trecut razant cu bara, apoi a trimis cu capul la doi centimetri de poartă! Torje (71) a mai scos un penalty şi Niculae a tras năprasnic. 2-0 şi Dinamo are maximum de puncte în Liga 1, nici un gol încasat şi aşteaptă cu încredere meciul cu Vorskla Poltava, de joi, din play-off-ul Europa League.

"Am jucat lamentabil. Am fost inexistenţi în partea secundă, iar jocul nostru a arătat de divizia B spre C. Arbitrajul a fost foarte slab, dar eu nu dau vina pe arbitraj pentru prostiile noastre!" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Am întîlnit la Dinamo cel mai unit şi puternic grup din cariera mea. Sînt trup şi suflet pentru acest club, îmi doresc să luăm titlul, pentru că-mi lipseşte un trofeu!" (Dorel Stoica, mijlocaş Dinamo)

"Îmi pare rău că am ratat acel penalty şi le-am dat emoţii colegilor! Le mulţumesc pentru că m-au "scos". Promit să mă revanşez în faţa lor" (Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.