Liga 1

Jose Murcia: "Vom face o echipă competitivă la Braşov, dar trebuie să fim umili"

Jose Murcia (primul din stînga) a fost prezentat la Braşov în urmă cu cinci zile

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 august 2011

FC Braşov va evolua mîine seară, cu începere de la ora 21:30 (DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO), în compania Sportului. Partida va consemna şi debutul pe banca tehnică a noului antrenor al "stegarilor", spaniolul Jose Murcia.

"Ştiu că echipele pe care le vom întîlni vor fi adversari dificli, nu numai Sportul, ci toate formaţiile cu care vom juca. Trebuie să fim umili şi să muncim mult pentru a cîştiga. Tot ceea ce ne dorim cu toţii este să cîştigăm cu Sportul, dar ştiu că vom avea multe dificultăţi, pentru că întîlnim o echipă bună.

Cu talentul pe care îl deţinem, putem face o combinaţie bună şi cu pregătirea fizică pe care o vom face. Dacă le însumăm pe toate: ordinea, disciplina, talentul şi nivelul fizic ridicat, vom face o echipă competitivă", a spus Jose Murcia, noul antrenor al braşovenilor, pentru DigiSport.

"E primul meci cu miză, sperăm să cîştigăm, să nu îl dezamăgim pe domnul antrenor, să avem un moral bun şi noi, şi dînsul", a spus şi fundaşul Cristian Ionescu.

FC Braşov are o victorie în primele două etape, 2-1 cu Gaz Metan, în timp ce Sportul a acumulat patru puncte, fiind neînvinsă după victoria cu Concordia Chiajna (2-1) şi egalul cu Ceahlăul (1-1).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.