Stranieri

Presa din Anglia îl ia peste picior pe Mutu :)

Presa din Anglia îl ia peste picior pe Mutu :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 august 2011

Adrian Mutu retrăieşte clipele neplăcute din perioada în care se afla la Chelsea şi a fost prins dopat, din cauza presei din Anglia care l-a luat din nou în colimator după escapada de la naţională. Ziarul The Guardian a rîs de "Briliant" folosindu-se de o declaraţie a acestuia din luna iulie, în care promitea că va fi un exemplu pentru colegii săi de la Cesena.

Ideea presei din Marea Britanie a venit după scandalul iscat la începutul acestei săptămîni, atunci cînd înaintea meciului dintre România şi San Marino, Piţurcă a aflat că Mutu şi Tamaş au băut în cantonamentul naţionalei, excluzîndu-i din lot.

"Ăsta da început fresh de sezon. În iulie, Adrian Mutu s-a transferat la Cesena după o suspendare de nouă luni. «Cu experienţa mea, pot fi un exemplu pentru colegi. Voi arăta că m-am schimbat», spunea Mutu la vremea respectivă. În august, a fost suspendat de la naţională pentru că a băut înainte de un meci amical”, se amuză englezii, conform adevărul.

Adi Mutu nu este la prima abatere gravă. În 2004, în perioada în care juca la Chelsea (Anglia), a fost depistat pozitiv cu cocaină la un test-dopping. Jucătorul a fost dat afară de la club, suspendat 7 luni şi amendat cu 30.000 de euro de către Federaţia Engleză de Fotbal.

Nici la Fiorentina nu s-a făcut "băiat cuminte" aşa cum a promis la transferul în Italia şi episodul suspendării s-a repetat, de data aceasta fiind depistat pozitiv cu sibutramină şi suspendat 9 luni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.