Nationala

Porumboiu: "Sînmărtean este un fotbalist strălucitor, nu înţeleg de ce nu e convocat la naţională"

Lucian Sînmărtean este unul dintre favoriţii lui Adrian Porumboiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 august 2011

Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, era extrem de fericit după prima victoria a echipei sale în Liga 1, 3-0 cu Concordia Chiajna. VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"Am spart gheaţa, eram într-o pasă proastă şi sper să facem în continuare o figură frumoasă. Avem de anul trecut interdciţie la transferuri, a fost o decizie total, total nedreaptă.

Important este ca noi să găsim soluţiile potrivite şi să aducem jucătorii de care avem nevoie. Vor mai veni jucători după Luchin. Am pierdut trei fundaşi centrali dintr-un foc, pe Gladstone, Cînu şi Papp. Mă bucur pentru prestaţia lui Balaur de aseară. Trebuie să fim puternici în toate compartimentele.

M-a bucurat aseară jocul, evoluţiile unor jucători, cel mai mult cea a lui Sînmărtean. Cînd joacă la adevărata lui valoare, este strălucitor şi este păcat să nu fie luat mai mult în seamă. Nu înţeleg de ce nu e convocat la echipa naţională. Cum să chemi la lotul naţional un jucător care nu poate să dea o pasă şi să îl laşi acasă pe Sînmărtean? E treaba lor ce fac, probabil că vor să ne calificăm la Mondialele din 2060! :)

Îmi pun mari speranţe în dubla cu Sparta Praga şi sînt convins că şi băieţii sînt supermotivaţi şi vor face totul ca să obţină calificarea. Dacă nu vor reuşi, asta e", a spus Adrian Porumboiu la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.