Europa League

Duckadam: "După jocul de aseară al Stelei, cred că bulgarii de la ŢSKA sînt relaxaţi" :)

Bănel Nicoliţă a avut o prestaţie modestă aseară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 august 2011

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a vorbit despre jocul "roş-albaştrilor" în compania Universităţii Cluj, dar şi despre partida pe care aceştia o vor disputa joi contra lui ŢSKA, în play-off-ul Europa League.

"Sîntem mulţumiţi pentru cele trei puncte. Prea fericiţi nu avem de ce, pentru că jocul nu a fost unul strălucit. Am dat peste o echipă bună, care şi-a permis să îl ţină pe bancă pe Adrian Cristea.

Au avut trei situaţii la început, apoi s-a echilibrat jocul, dar am cîştigat, asta contează. Trebuie să fim atenţi să nu mai facem aceleaşi greşeli şi la jocul cu ŢSKA Sofia. În cupele europene un gol primit acasă cîntăreşte foarte greu. După jocul de aseară, cred că nu îşi vor face mari probleme cei de la ŢSKA. Cred că oficialii bulgari care ne-au spionat aseară s-au întors relaxaţi acasă. Nu ştiu de unde a plecat ideea că ŢSKA este favorită, pe Florentin Petre şi Ioan Andone îi înţeleg să spună aşa ceva, că au luat bani de acolo, dar pe alţii nu.

În afara unor voci care îşi exprimau nemulţumirile, spectatorii ne-au încurajat aseară şi sper ca acest lucru să se întîmple şi joi seară", a spus Helmuth Duckadam la "Sport Cafe", la GSP TV.

Steaua s-a impus cu 2-1 în meciul de pe teren propriu cu U Cluj, într-o partidă disputată la Ploieşti. Mihai Costea şi Rusescu au marcat cele două goluri ale roş-albaştrilor, în timp ce francezul Pele a marcat golul de onoare pentru clujeni.

Pentru Steaua urmează meciul din prima manşă a play-off-ului Europa League, contra bulgarilor de la ŢSKA Sofia, partidă care se va disputa joi, ora 20:30, în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO. Jocul va avea loc pe stadionul "Dr. Costantin Rădulescu" din Cluj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.