Liga 1

Mititelu poate plînge de ciudă » Foştii olteni au fost remarcaţii etapei

Dorel Stoica a schimbat faţa jocului lui Dinamo după intrarea pe teren

Articol de Viorel Crăciun, Liviu Manolache  —  luni, 15 august 2011

Fotbaliştii plecaţi de la Universitatea Craiova au fost în prim-planul cîtorva partide din cadrul etapei a treia a Ligii 1.

În primul meci al rundei, Astra a învins în deplasare pe CS Mioveni cu 1-0, avînd în goalkeeper-ul Silviu Lung jr. cel mai bun om al partidei. Singurul portar care a mai luat nota 8 în această etapă a fost Răzvan Pleşca (Gaz Metan), în victoria contra lui CFR Cluj, scor 2-0. VEZI REZUMATUL PARTIDEI CS MIOVENI - ASTRA 0-1!

În Ştefan cel Mare, Dinamo a trecut de Pandurii cu 2-0, ambele reuşite venind în repriza secundă. La pauză a fost introdus pe teren fostul oltean Dorel Stoica, mijlocaşul care a debutat în tricoul alb-roşu schimbînd faţa jocului echipei lui Liviu Ciobotariu şi trecînd în două rînduri pe lîngă înscrierea unui gol. VEZI REZUMATUL PARTIDEI DINAMO - PANDURII 2-0!

În fine, Steaua a învins la Ploieşti pe U Cluj cu 2-1, Mihai Costea deschizînd scorul în minutul 13 în urma unei repuneri rapide de la margine a lui Latovlevici, urmată de o pasă ideală a lui Cristi Tănase. În acelaşi timp, fostul fundaş al Universităţii Craiova, Valentin Iliev, a fost unul dintre cei mai buni oameni ai "roş-albaştrilor" în partida de aseară, ratînd o bună ocazie de gol şi fiind aproape de a obţine o lovitură de la 11 metri în finalul jocului, după o ţinere evidentă în careu a lui Adrian Cristea.

Fostul mijlocaş al "Ştiinţei", Andrei Prepeliţă, a fost doar rezervă aseară, în timp ce Florin Costea a privit jocul din tribună. VEZI REZUMATUL PARTIDEI STEAUA - U CLUJ 2-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.