Campionate

Drama lui Obi Mikel » Tatăl jucătorului de la Chelsea a fost răpit în Nigeria

John Obi Mikel a fost declarat cel mai bun tînăr fotbalist african în 2005

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 august 2011

Nigerianul John Obi Mikel, mijlocaşul formaţiei engleze Chelsea, trăieşte o dramă zilele acestea, după ce tatăl său a fost răpit din propria locuinţă. Reprezentanţii jucătorului au dezvăluit că nu s-a făcut încă nici o cerere de răscumpărare.

Michael Obi, şeful unei companii de transport din ţara sa natală, a fost răpit vineri, iar familia sa nu are nici o veste de la el de atunci. Poliţia nigeriană a confirmat varianta răpirii, dar nu are deocamdată nici o pistă pe care să avanseze cu cercetările. Nici martori ai incidentului nu au fost descoperiţi încă, astfel că familia victimei speră numai să fie contactată de răpitori.

Fotbalistul lui Chelsea a aflat despre această situaţie cu puţin timp înaintea meciului din campionat cu Stoke City, dar a decis să joace "ca să nu-şi dezamăgească echipa şi familia".

Situaţia nu este total necunoscută fotbaliştilor nigerieni. În iulie 2008, fratele lui Joseph Jobo, fundaşul lui Everton, a fost răpit în timp ce se întorcea de la locul de muncă. A fost eliberat după 10 zile de captivitate, după ce familia a plătit răscumpărarea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.