Liga 1

Porumboiu are veşti bune, Papp ar putea reveni mai devreme

Paul Papp s-a accidentat în cantonamentul naționalei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 august 2011

Fundaşul vasluienilor s-a operat în această dimineaţă de menisc şi speră să revină mai repede decît preconizau medicii.

Paul Papp se simte bine după intervenţia chirurgicală suferită la genunchiul piciorului drept. Apărătorul galben-verzilor a postat pe un site de socializare o fotografie cu piciorul imobilizat, însoţit de un mesaj: "N-arată rău, în două săptămîni am revenit".

Papp s-a operat în Germania, fiind trimis special de finanţatorul Adrian Porumboiu la o clinică privată. Medicii prevăd un timp de recuperare ceva mai lung la acest tip de operaţie, dar fotbalistul speră să revină în două săptămîni la antrenamentele echipei şi să poată reintra într-un meci oficial la mijlocul lunii septembrie.

Fundaşul de 21 de ani s-a accidentat chiar în cantonamentul echipei naţionale pentru întîlnirea cu San Marino şi a fost nevoit să amîne cu o săptămînă intervenţia chirurgicală pentru a i se retrage lichidul strînns în jurul leziunii.

Pe lîngă Papp, vasluienii nu îl pot folosi nici pe căpitanul Gabriel Cînu pentru o perioadă mai lungă de timp. Acesta s-a operat de ligamente încrucişate şi cel mai probabil va reveni la pregătiri în ianuarie, iar pe teren abia în luna martie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.