Liga 1

VIDEO Sibiul nebun! » Voinţa a repetat evoluţia din meciul cu Steaua şi s-a impus pe final de joc

+1 Foto
Forika a marcat golul care menţine Voinţa neînvinsă în acest sezon

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Surpriza debutului de sezon a refuzat să accepte prima înfrîngere din campionat şi a obţinut egalul împotriva echipei lui Sabău, chiar dacă a jucat o repriză cu un om în minus. VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Cel mai tînăr antrenor din Liga 1 părea decis încă din start să nu piardă strigarea catalogului la al treilea curs din acest sezon după primele două examene la care a excelat.

Alexandru Pelici nu a schimbat nimic faţă de etapa trecută, iar pasienţa a fost la un pas să îi reuşească în minutul 8 al partidei, cînd Grigore din lovitură liberă şi Antohi la continuarea fazei au zguduit bara lui Balauru. Sabău s-a enervat, a gesticulat, dar jocul echipei sale a rămas neschimbat. Apăsaţi de seceta din clasament, mureşenii s-au mulţumit cu posesia, însă nu au pus în pericol poarta adversă. Ocaziile au fost tot de partea sibienilor, iar stadionul a erupt în minutul 38 la penalty-ul lui Beza. Mijlocaşul a tras însă la o palmă de bară şi a refuzat să decidă deznodămîntul partidei.

Partitura a fost schimbată în repriza secundă de Bunea, care a văzut cartonaşul roşu la doar zece minute de la reluare. Sibienii s-au retras, Sabău a dat ordinul de atac, iar golul a venit în minutul 75, cînd Astafei l-a executat cu sînge rece pe Dănălache. Sabău respira liniştit cu primele puncte acontate în acest sezon, dar Forika (86) a refuzat să trăiască prima înfrîngere din acest sezon în tricoul Sibiului şi a egalat cu capul după o greşeală copilărească a fundaşilor mureşeni.

INBOX
- Sabău: "Am obţinut un punct chinuit, iar despre jocul nostru nu se pot spune prea multe. Unii jucători cred că dacă au carte de vizită este suficient să intre pe teren pentru a cîştiga. Pentru ei joacă trecutul, nu prezentul".

- Adrian Iencsi a intrat în colimatorul fanilor sibieni după ce în prima repriză l-a lovit cu cotul în gură pe Neguţ şi a fost fluierat fără încetare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.