Campionate

Real nu se dă bătut după 2-2 în turul cu Barca: ”Nu e o dramă”

Ozil (în alb, cu Mascherano) a marcat golul 700 în istoria duelurilor dintre Real și Barca

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Madrilenii sînt convinşi că pot cîştiga revanşa de mîine noapte, de pe ”Camp Nou”.

Frustrare în "Bernabeu". Deşi a prins-o pe Barca nepregătită total, Real tot nu a putut-o bate. Turul Supercupei Spaniei s-a terminat 2-2 (Mesut Ozil 13, Xabi Alonso 54 - Villa 36, Messi 45), ambiţia catalanilor cîntărind mai greu decît furia madrilenilor, care au dat iar vina şi pe arbitraj.

Ei nu disperă însă. "Nu trebuie să facem o dramă, putem să cîştigăm miercuri pe Camp Nou", a zis Marcelo. Şi şefii cred într-o remontare: "Am fost mai buni, ne-am creat mai multe ocazii, nu văd de ce nu am învinge în retur", s-a încurajat Butragueno, şeful departamentului de Relaţii Internaţionale. Dezamăgit, Mourinho n-a venit la conferinţa de presă, nici nu a dat alte declaraţii.
Istoria nu-i totuşi de partea Realului. Există un singur precedent în care a mai făcut 2-2 acasă cu Barca, în sezonul 1956-1957 din Cupa Spaniei, dar a pierdut returul cu 6-1. În ultimul an, cu Jose pe bancă, Real a pierdut pe "Camp Nou" cu 5-0 în campionat şi a încheiat 1-1 în semifinalele Ligii. Catalanii au triumfat în ambele competiţii.

Messi a vomat
Venit după doar o săptămînă de pregătire şi fără nici un meci în picioare, Lionel Messi a rezistat greu efortului. Chiar i s-a făcut rău. Atît de tare încît a vomitat pe gazon! Momentul s-a petrecut exact înainte de a înscrie al 7-lea său gol în 5 partide pe "Bernabeu". Argentinianul a devenit golgeterul Barcelonei în Supercupă, cu 6 reuşite, la egalitate cu bulgarul Stoicikov.

20 de şuturi la poartă a trimis Real, faţă de numai 4 ale Barcelonei; pe poartă raportul a fost 9-2

VIDEO: REAL MADRID - FC BARCELONA 2-2
video: Ozil 13, video: Xabi Alonso 54 / video: Villa 36, video: Messi 45+1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.