Europa League

ŢSKA are mari probleme în defensivă » Pentru meciul cu Steaua a pierdut un fundaş de naţională. Fostul rapidist Vidanov îl poate înlocui

Fundaşul Popov are şanse minime să joace contra Stelei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 august 2011

UPDATE // Apostol Popov nu va mai putea juca în următoarele 6 luni din cauza unei rupturi la ligamentele încrucişate. "Situaţia e tragică! Am primit o lovitură la meciul cu Cernomoreţ, în prima repriză. Medicul era şocat că am putut duce partida pînă la final cu asemenea durere. Testele la care am fost supus au arătat că am o ruptură la ligamentele încrucişate, iar acum aştept să fiu operat. Sper să fiu înapoi pe teren în primăvara lui 2012, sînt foarte dezamăgit", a spus Popov, conform presei bulgare.

Accidentarea lui Popov îi dă mari dureri de cap antrenorului lui ŢSKA Sofia, Mladen Radukanov are de ales între fostul rapidist Pavel Vidanov şi Plamen Krachunov,pentru a-l înlocui pe Popov.
Şansele ca Mihai Costea sau Rusescu să marcheze şi în meciul cu ŢSKA Sofia din play-off-ul Europa League cresc. Bulgarii au mari probleme în compartimentul defensiv: fundaşul central Apostol Popov nu s-a putut antrena şi aproape sigur nu va fi apt pentru partida de la Cluj

Vestea că nu-l poate folosi pe Popov îi dă mari dureri de cap antenorului Milen Radukanov. Cuplul de fundaşi centrali Popov-Stoyanov a fost folosit de antrenorul lui ŢSKA Sofia în toate partidele de pînă acum, cei doi fiind selecţionaţi şi de Matthaus pentru amicalul cu Belarus.

Clujeanul Pele le-a marcat gol cu capul steliştilor la meciul de la Ploieşti şi a arătat unele slăbiciuni ale roş-albaştrilor la acest capitol, dar datorită accidentării lui Popov, roş-albaştrii au scăpat de un pericol la fazele fixe. Fundaşul bulgar este greoi, dar redutabil la jocul aerian.

Milen Radukanov îl va înlocui pe Popov cel mai probabil cu nou-transferatul Dennis Halilovici, un fundaş central sloven înalt de 1,88.

Steaua va întîlni ŢSKA Sofia în play-off-ul Europa League. Partida se va disputa joi, de la 20:30, pe Pro TV şi liveTEXT pe GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.