Liga 1

FC Vaslui i-a oferit lui Pavlovici un nou contract » Ce condiţie aberantă a pus fotbalistul pentru a accepta

Pavlovici este cel mai recent jucător al Vasluiului care a intrat în conflict cu Adrian Porumboiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 august 2011

Aşa cum Adrian Porumboiu a anunţat, Milos Pavlovici şi Nemanja Milisavljevici au fost puşi pe lista de transferuri. Clubul moldovean informează printr-un comunicat că Pavlovici ar fi acceptat prelungirea contractului, dar cu o condiţie: clubul vasluian să nu recunoască jurisdicţia LPF şi FRF

"FC Vaslui nu a dat curs acestei cereri aberante, deoarece clubul ar fi riscat dezafilierea. Este nedrept şi abuziv ca un jucăţtor care are drepturile salariale achitate la zi, plus un supliment consistent, să ne solicite să încălcăm legile din România printr-un contract", se precizează în comunicat.

Oficialii moldoveni acuză influenţa negativă a impresarilor în cazul fotbaliştilor Milos Pavlovici şi Nemanja Milisavljevici.

Adrian Porumboiu a luat decizia de a renunţa la cei doi după ce aceştia au refuzat să intre în cantonament pentru partida din etapa a treia de la Chiajna, cîştigată cu 3-0 de Vaslui.

Alţi jucători cu care moldovenii au probleme sînt portarul Dusan Kuciak şi atacantul Christian Pouga. Kuciak a refuzat să mai revină la echipă acuzînd clubul că nu i-a plătit contractul şi a semnat cu Legia Varşovia. FIFA i-a eliberat "cartea verde" provizorie, iar litigiul va fi judecat în lunile următoare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.