Liga 1

De ce-l protejează patronul stelist pe Dodel :) » Fata lui Becali e fan Tănase!

+1 Foto
Cristi Tănase e favoritul fetei lui Gigi Becali

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fiica mijlocie a lui Gigi, Alexandra, îl are ca idol pe decarul roş-albaştrilor.


Cristi Tănase a fost întotdeauna unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Gigi Becali. Încă de cînd a ajuns în Ghencea, în vara lui 2009, mijlocaşul care a costat 1,8 milioane de euro a fost mereu lăudat de patron, chiar dacă evoluţiile sale au fost de multe ori unele mai puţin reuşite.

Poartă tricou cu numărul 10!
Pe contul său de Facebook, Alexandra îşi dezvăluie admiraţia pentru mijlocaşul stelist. Ea îl are pe acesta la rubrica cu sportivi preferaţi, iar poza de profil a contului este făcută într-un tricoul al roş-albaştrilor cu numărul zece şi cu numele ei: Alex B. Nu numai Tănase este printre preferaţii Alexandrei. Acesta îi mai are ca idoli pe Bogdan Stancu, pe Olăroiu, dar şi pe Brandan.


"Tănase e la fel de bun ca Hagi. El face tot jocul echipei, el pasează, el dirijează tot. Fără el în echipă sîntem morţi!"
Gigi Becali, patron Steaua

L-a împiedicat să vîndă Steaua
În martie 2009, Gigi Becali a povestit un episod avînd-o în prim-plan chiar pe Alexandra. Atunci, patronul stelist purta negocieri pentru a renunţa la Steaua cu israelianul Shon Mekyten. Becali a povestit cum s-a răzgîndit: "Vorbeam cu soţia mea la telefon, iar lîngă ea era fiica mea, Alexandra. Am auzit-o cînd îi spunea lui maică-sa: «Să nu vîndă tati Steaua!» Atunci mi-au dat lacrimile şi am renunţat. Poate Steaua va fi într-o zi chiar a ei!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.