Diverse

Academia Hagi a învins-o pe Real Madrid cu 1-0 şi a cîştigat trofeul!

+6 Foto
Juniorii de la Academia Hagi nu au putut trece de japonezii de la Kashima Antlers

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2011

Echipa înfiinţată de Gheorghe Hagi, i-a învins pe "galacticii" mici de la Real Madrid, cu 1-0, după ce ieri se împiedicase de japonezii de la Kashima (0-0) şi au cîştigat trofeul Talent Cup.

Academia Hagi s-a împiedicat de japonezii de la Kashima (0-0), echipă care a învins-o cu 2-1 pe Real Madrid, în cel de-al doilea meci al turneului Talent Cup.

Academia Hagi s-a impus aseară cu 3-0 în faţa formaţiei italiene Internazionale Milano. Golurile românilor au fost marcate de Ciochină (min. 27), Ţîru (min. 72) şi Hodorogea (min. 80). În a doua partidă a zilei, disputa dintre Real Madrid şi Kashima Antlers s-a încheiat cu victroia japonezilor, scor 2-1.

FINAL: Academia Hagi - Inter Milano 3-0 (27 Ciochină, 72 Ţîru, 90 Hodorogea)

FINAL: Real Madrid - Kashima Antlers 1-2 (79 Garcia / 3 Suzuki, 62 Takeru)

Astăzi este programată a doua etapă a turneului, Academia "Gheorghe Hagi" dă piept cu japonezii de la Kashima Antlers (19:30), în timp ce Real Madrid joacă împotriva lui Inter Milano (21:30).

Gică Hagi, cele mai mare fotbalist român din toate timpurile, a vorbit despre Talent Cup:

"Trebuie să întorc ce mi-a dat fotbalul. Încerc să le dau înapoi copiilor. Eu sînt fericit pentru că pentru al doilea an aduc echipe importante cu nume mari. Mă bucur că Real Madrid a acceptat să vină pentru a doua oară. Turneul e transmis şi de Eurosport deci am început să fim recunoscuţi. Îmi doresc ca echipa mea să joace şi să nu-i fie frică de numele adversarilor", a spus Gică Hagi la sportro.

...despre cele 5 echipe româneşti din Europa League: "Vom vedea cîte merg mai departe. Sînt meciuri grele, foarte grele. Toate vor să se califice, dar o să fie greu, aşa e în meciurile importante din Europa"

Meciul dintre Academia "Gheorghe Hagi" şi Inter Milano esteacum în direct la televiziunea sportro şi liveSCORE pe GSP.RO.

PROGRAM
16 august
19:30 - Academia "Gheorghe Hagi" - Inter 3-0
21:30 - Real Madrid - Kashima 1-2

17 august
19:30 - Academia "Gheorghe Hagi" - Kashima 0-0
21:30 - Real Madrid - Inter 3-2

18 august
19:00 - Academia "Gheorghe Hagi" - Real Madrid 1-0
21:00 - Inter - Kashima

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.