Liga 1

Jorge Costa a găsit vinovatul pentru înfrîngerea cu Gaz Metan: Emma Kone

Emma Kone a jucat 30 de meciuri în Liga 1 pentru CFR Cluj și a marcat de 4 ori

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 august 2011

Situaţie incredibilă la CFR Cluj! Ivorianul Emma Kone riscă să fie amendat şi să piardă 25% din salariu pentru că a îndrăznit să-şi ceară drepturile şi pentru că a fugit pentru o săptămînă din cantonamentul echipei. Asta după ce a fost trimis la echipa a doua!

Jucătorul ivorian a fost găsit vinovat şi pentru prima înfrîngere din campionat, 0-2 pe teren propriu cu Gaz Metan. În raportul lui Francisc Dican, antrenorul secund al "feroviarilor", stă scris că mijlocaşul de 24 de ani i-a influenţat negativ pe ceilalţi jucători din lot şi a creat nesiguranţă la nivelul lotului.

"Totodată, absenţa nemotivată a jucătorului de la antrenamentele şi de la jocurile oficiale a influenţat în mod negativ ceilalţi jucători, creând o nesiguranţă la nivelul echipei", a mai scris Francisc Dican în respectivul raport, publicat de EVZ.

Problemele lui Emma Kone au început la mijlocul lui iulie, cînd a decis să nu se mai prezinte la antrenamente, acuzîndu-i pe şefii CFR-ului că i-au falsificat semnătura pentru a-i prelungi contractul scadent în iarnă, cu încă un an. Deşi a revenit la sentimente mai bune faţă de "vişinii", ivorianul a fost trimis la echipa a doua.

Dorit în Bundesliga!
Ema Kone are mai multe variante pentru a-şi continua cariera. Cele mai interesante vin din Bundesliga, acolo unde Augsburg şi Kaiserslautern au luat legătura cu impresarii jucătorului pentru a se interesa de condiţiile în care îl pot achiziţiona pe ivorian. Kone a venit la Cluj în 2007, fiind împrumutat la Internaţional Curtea de Argeş în sezonul 2009-2010. Revenit în Gruia, Ema a avut evoluţii excelente în returul sezonului trecut, cînd a jucat pe postul de mijlocaş dreapta. "Vişiniii" au jucători de calibru pentru a suplini iminenta plecare a ivorianului, senegalezul Modou Sougou şi italianul Roberto De Zerbi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.