Europa League

S-au vîndut 18.000 de bilete pentru Steaua-ŢSKA! Mai sînt 2.000 de tichete, iar casele sînt deschise şi mîine

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 august 2011

UPDATE 19:20 // Microbiştii nu vor să rateze partida pe care Steaua o dispută la Cluj, contra lui ŢSKA, astfel că s-au vîndut pînă la această ora 18.000 de bilete. Mai sînt doar 2.000 de tichete disponibile, iar casele sînt deschise joi pînă la ora 16:00.

UPDATE 13:45 // Interesul pentru meciul Stelei cu ŢSKA creşte de la oră la oră la Cluj. Pînă la ora prînzului, casele de bilete au fost luate cu asalt şi s-au epuizat 13.000 de tichete dintre cele 20.000 scoase la vînzare!

Preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan, e convins că stadionul va fi plin la meciul de mîine cu bulgarii. "Ştiu că Steaua e iubită la Cluj, şi nu numai, de fapt acesta e şi unul dintre motivele pentru care am acceptat să joace pe stadionul nostru. Nu sînt invidios, e o audienţă pe care şi-a cîştigat-o în zeci de ani de performanţă şi nu mă surprinde acest interes al clujenilor. O să muncim şi noi să luăm trofee cîţiva ani la rînd şi sînt convins că vom avea aceeaşi afluenţă şi interes pentru meciurile din cupele europene", a spus Mureşan.

Steaua şi ŢSKA mai aveau puţin şi se întîlneau prima oară faţă în faţă încă de pe aeroportul din Cluj. Steaua a decolat ceva mai tîrziu decît era preconizat la bordul charterului care a dus-o de la Bucureşti în oraşul în care se va disputa partida cu bulgarii şi a aterizat puţin după ora 11:00.

Bulgarii şi-au stabilit cartierul general la Opera Plazza, un stabiliment de cinci stele la care o cameră dublă este în jur de 150 de euro pe noapte.

Diseară, la 18:00, prima conferinţă de presă este programată cea a steliştilor, urmată de şedinţa de pregătire oficială pe stadionul Dr.Constantin Rădulescu. Urmează discuţiile cu presa susţinute de bulgari şi antrenamentul lor, programat la 20:30, ora jocului.

Steaua-ŢSKA Sofia se dispută joi seară, de la 20:30, ProTV, Radio GSP şi liveTEXT pe GSP.ro

Marţi s-au vîndut cam jumătate dintre cele 20.000 de bilete scoase la vînzare de stelişti şi probabil că numărul ar fi fost mai mare dacă în jurul orei 15:00 nu începea ploaia torenţială care i-a îndepărtat pe oameni. Casele s-au redeschis în această dimineaţă la ora 10:00, iar organizatorii apreciază că azi ar putea fi epuizate toate tichetele.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.