Campionate

Dedicaţie inedită » Vezi mesajul lui Guardiola pentru Fabregas, de acum 10 ani

Mesajul lui Pep Guardiola pentru Fabregas, din urmă cu 10 ani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 august 2011

Transferul lui Cesc Fabregas la Barcelona a ţinut capul de afiş al tuturor ziarelor de sport din lumea întreagă. Mulţi au uitat însă că Fabregas a plecat de la Barcelona în 2003, pentru a semna cu Arsenal, pe cînd avea numai 16 ani.

Tabloidul britanic The Sun a pus mîna pe o poză unică a unui tricou al Barcelonei, pe care Pep Guardiola i l-a dat lui Fabregas în urmă cu 10 ani. Pe atunci jucător la echipa blau-grana, Pep i-a lăsat şi o dedicaţie fotbalistului, care pe atunci avea numai 14 ani şi abia se apucase serios de fotbal.La acea vreme însă, micuţul Cesc trecea printr-o perioadă extrem de grea, fiind afectat de divorţul părinţilor săi, iar Pep s-a gîndit să-i ridice moralul dăruindu-i tricoul său.

"Pentru Cesc Fabregas, aştept cu nerăbdare să te văd peste cîţiva ani purtînd tricoul cu numărul 4 pe Camp Nou. Sănătate şi mult noroc, Pep Guardiola", stă scris exact sub emblema clubului.

Iar Cesc nu a uitat acest mesaj şi a ales să poarte la Barcelona tricoul cu numărul 4, acelaşi cu care a jucat şi în cei 8 ani petrecuţi la Arsenal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.