Europa League

FOTO Ronny Levy îi linişteşte pe fani: "Zicu este un jucător bun şi atît!"

+12 Foto
Ronny Levy şi Alex Bourceanu au răspuns întrebărilor presei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 august 2011

Antrenorul Stelei, Ronny Levy, a declarat că nu se teme de Ianis Zicu şi că ŢSKA are şi alţi jucători valoroşi în lot.

"Nu mă interesează de ce ŢSKA l-a adus pe Moraes la Cluj. Ianis Zicu este un jucător foarte bun, a fost golgeterul României în sezonul trecut şi trebuie să avem grijă la el, bulgarii au şi alţi jucători buni în atac, dar atît. Am zis în urmă cu 3 zile că echipa este la 60% din potenţial şi să nu vă aşteptaţi ca acum să spun că sîntem la potenţial maxim. Trebuie timp pntru a ajunge acolo", a spus Levy.

În momentul în care au fost întrebaţi ce părere are despre acuzaţia de blat din partida Stelei cu ŢSKA, Levy a refuzat să comenteze, în timp ce Bourceanu, a glumit: "Să ne spuneţi şi nouă care va fi rezultatul, să nu mai fim atît de agitaţi".

Jucătorul Stelei, Alex Bourceanu, l-a caracterizat pe atacantul român al bulgarilor ca fiind imprevizibil şi periculos: "În principal, Zicu este imprevizibil, chiar dacă îl cunosc bine. Poate face cu mingea aproape orice îi trece", a spus fotbalistul la sportro.

Meciul dintre Steaua şi ŢSKA Sofia se va disputa mîine, de la ora 20.30, în direct pe Protv, la Radio.GSP.RO şi liveTEXT pe GSP.RO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.