Liga 2

Echipa din Timişoara îşi va recupera denumirea. Din nou Poli Timişoara

Echipa din Timişoara îşi va recupera denumirea. Din nou Poli Timişoara

Articol de Gazeta Sporturilor   —  miercuri, 17 august 2011

Preşedintele Consiliului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian le cere suporterilor să mai aibă puţină răbdare în ceea ce priveşte una dintre cele mai arzătoare probleme în opinia fanilor, numele echipei.



"Cel mai târziu în luna octombrie se va schimba şi denumirea clubului. Am făcut toate demersurile necesare la FRF. Însă, fiindcă iniţial a fost vorba de o hotărâre a TAS, tot de la această instituţie trebuie să vină şi confirmarea pentru schimbarea numelui. În aceste condiţii, se poate reveni la numele Politehnica Timişoara chiar şi după începerea sezonului".



Acesta este optimist în privinţa semnării unui nou contract de colaborare cu autorităţile locale, înţelegerea anterioară fiind deja expirată.



"Cred că săptămâna viitoare, în urma unei noi întâlniri, am putea întocmi un nou contract, bazat pe performanţă, cu clauze pe care să le îndeplinim. Acel contract ar putea fi aprobat în şedinţa din septembrie a Consiliului Local, când va fi şi o rectificare de buget", a precizat Gheorghe Chivorchian.



sursa: mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.