Campionate

Xavi: "Madrilenii sînt patetici!" » Pique: "Mourinho DISTRUGE fotbalul spaniol!" » Reacţia INCREDIBILĂ a Realului!

El Clasico a fost plin de momente tensionate

Articol de Cristina Negrilă  —  joi, 18 august 2011

Xavi Hernandez este cunoscut pentru felul în care spune lucrurilor pe nume. Nu a făcut excepţie nici după Supercupa cîştigată în faţa eternei rivale din Madrid. Mijlocaşul Barcelonei a lansat un atac dur la adresa Realului:

"Real Madrid s-a comportat patetic, camerele de luat vederi au surprins totul. Gesturile lor nu fac cinste clubului. Nu te lasă să joci, doar ştiu să lovească şi caută scandal, dar asta este. Noi credem că există dreptate în fotbal şi astăzi s-a făcut dreptate.

Poţi să faultezi din greşeală, agresiv, dar Marcelo s-a dus clar să-l accidenteze pe Cesc. Şi jocul lui Pepe a fost la fel de dur. E regretabil, e o jignire adusă fotbalului că jucători ca ei nu sînt sancţionaţi. Şi mai şi protestează. Noi am rămas pe teren cînd Realul a primit Cupa Regelui, iar ei n-au fost în stare s-o facă, trebuiau să rămînă şi să ne respecte", a spus Xavi.

Colegul său, Gerard Pique, a fost la fel de direct în declaraţii: "Sper că se vor lua măsuri, gesturile astea trebuie oprite, cineva trebuie să soluţioneze problemele, nu se poate termina mereu meciul în acelaşi fel, cu scandal.

Mourinho distruge fotbalul spaniol, cineva trebuie să ia videoul, să-l analizeze şi să spună cine sînt vinovaţii. Noi ne dorim să se vorbească despre un mare meci de fotbal, nu despre scandaluri. Nu e prima dată cînd se întîmplă asta, mereu sînt aceiaşi vinovaţi".

"Mourinho ar trebui să dea exemplu. Dar dacă antrenorul transmite numai lucruri negative... Nouă Pep ne spune să ieşim pe teren şi SĂ JUCĂM FOTBAL!", a declarat şi Dani Alves.

Portarul Realului, Iker Casillas, a învăţat bine lecţia de la antrenorul său şi n-a ezitat să-i atace pe cei de la Barcelona.  Casillas s-a declarat dezgustat de atitudinea formaţiei catalane
Goalkeeperul spune că incidentele din finalul partidei s-au produs "pentru că într-un astfel de meci sînt multe în joc şi e clar că pot exista conflicte. Totul a început pentru că un jucător de-ai noştri a avut o intrare la minge şi, ca de obicei, cei de la Barcelona au început să se tăvălească pe jos".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.