Liga 2

Chivorchian dezvăluie: "Contra a fost favorit pentru a sta pe banca lui Poli"

Cosmin Contra l-a lăsat să aştepte pe Chivorchian

Articol de Adrian Bucur  —  joi, 18 august 2011

"Guriţă" a fost în pole position pentru a sta pe banca Timişoarei, dar fostul internaţional a întîrziat cu răspunsul final.


Gheorghe Chivorchian a dezvăluit într-o conferinţă de presă că favorit pentru a prelua postul de antrenor al Timişoarei a fost chiar Cosmin Contra: "Am avut ideea de a-l aduce pe Cosmin pe bancă şi i-am explicat că ar fi imposibil să aduc jucătorul Contra. I-am spus că tehnicianul Contra este la început de drum şi i-am dat exemplu pe unii colegi de-ai săi de generaţie care au pornit de jos şi au avut rezultate bune. Eu am aşteptat un răspuns, dar a preferat sa nu îl mai dea", a explicat Chivorchian.

Acesta a explicat de ce a ales ca în vinal să se bazeze pe un grup de antrenori din propriul club: "De fiecare dată cînd Vali Velcea a preluat echipa, el nu a luat-o de la zero ci din mers. Sperăm să ne ducă în prima ligă, unde ne este locul. L-am vrut şi pe Roti pentru că a fost unul dintre marii jucători ai României şi un antrenor care a îndeplinit orice sarcină pe care a primit-o", a completat Chivorchian.

Directorul general al bănăţenilor a dezvăluit şi care a fost motivul pentru care a ales să lucreze cu Ciprian Panait: "Am dus o luptă cu mine pentru aducerea lui Ciprian Panait. Am mai lucrat împreună la Bacău şi mă gîndeam că s-ar interpreta, dar nu aduc un no name ci un copil valoros, un doctorand care la FRF este lector pentru antrenorii care obţin licenţa A şi B", a concluzionat Chivorchian.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.