Europa League

19.000 de stelişti şi 1.000 de bulgari. Din bilete, Steaua strînge peste 100.000 de euro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2011

În jur de 1.000 de suporteri bulgari vor fi diseară în tribună, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj pentru a urmări meciul dintre Steaua şi ŢSKA Sofia.

Fanii bulgari vor sosi în această după-amiază la Cluj cu 15 autocare, iar o parte dintre ei au venit încă de miercuri seara cu maşinile personale.

Oficialii clubului din capitala Bulgariei au solicitat Stelei 800 de bilete în peluză, dar nu e exclus ca o parte dintre fanii bulgari să-şi fi cumpărat bilete în această dimineaţă de la casele de bilete deschise la stadion. În această dimineaţă au fost scoase la vînzare ultimele bilete rămase pentru confruntarea din această seară, de la 20:30, ProTV, Radio GSP şi liveTEXT pe siteul GSP.ro.

Din vînzarea celor 20.000 de bilete pentru acest meci, al căror preţ este 25 de lei, în medie, Steaua va aduna o sumă importantă pentru România, undeva peste 100.000 de euro. Ca o comparaţie, duelul dintre Barcelona şi Real, din Supercupă, i-a adus fiecărei echipe peste 6 milioane de euro! Stadionul Barcelonei are 100.000 de locuri, în timp ce al Realului speste 80.000, plus că la suma colosală strînsă sînt calculaţi şi banii din drepturile TV.

Autorităţile clujene s-au mobilizat la maximum pentru a preveni orice incidente. 250 de jandarmi vor intra în dispozitiv pe străzi şi în oraş cu 3 ore înainte de startul partidei. Circulaţia rutieră în jurul stadionului va fi interzisă începînd cu ora 16.30, iar pe strada Gruia vor avea acces doar suporterii bulgari şi riveranii.

Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal, se interzice comercializarea băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive. Accesul în incinta stadionului se va face începînd cu ora 18.30.

STEAUA-ŢSKA Sofia  se joacă  diseară, de la 20:30, şi va fi live pe ProTV şi comentat în direct pe Radio GSP, dar şi în format liveTEXT pe siteul GSP.ro

Vezi mai jos o galerie foto cu suporterii bulgari prezenţi deja pe străzile Clujului!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.