Europa League

Doar 3 titulari de diseară au jucat şi în ultimul meci european al Stelei, "coşmarul" de la Napoli

Latovlevici (în stînga) va fi titular, în timp ce Geraldo şi Gardoş vor fi pe banca de rezerve

Articol de Viorel Crăciun  —  Thursday, 18 August 2011

Transferurile pe bandă rulantă şi disponibilizările en-gros de jucători au devenit tradiţionale la Steaua în ultimii ani.

La opt luni distanţă de ultimul meci disputat în cupele europene, trupa "roş-albastră" abordează jocul de astăzi cu o granitură schimbată aproape în întregime faţă de partida cu Napoli, din decembrie, anul trecut. Astfel, în echipa probabilă a Stelei pentru meciul cu ŢSKA Sofia mai putem găsi doar trei jucători din formaţia care rata la mustaţă calificarea în primăvara europeană în sezonul precedent: portarul Ciprian Tătăruşanu şi fundaşii Novak Martinovici şi Iasmin Latovlevici.

Alţi doi fotbalişti care au evoluat contra italienilor de la Napoli, fundaşii Florin Gardoş şi Gerlado Alves, vor fi doar rezerve în această seară.

Steaua 2010: Tătăruşanu - Bonfim, Martinovici, Geraldo, Latovlevici - Gardoş - Szekely, Ricardo, Angelov, Surdu - Stancu.

Steaua 2011: Tătăruşanu - Martinovici, Galamaz, Iliev, Latovlevici - Nicoliţă, Bourceanu, Brandan, Cr. Tănase - Tatu, M. Costea

De la meciul cu Napoli, Steaua a schimbat trei antrenori, după Marius Lăcătuş urmînd Sorin Cîrţu, Cosmin Olăroiu şi Ronny Levy.

Steaua - ŢSKA Sofia are loc în această seară, cu începere de la ora 20:30, în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO. Toate meciurile echipelor româneşti pot fi urmărite în direct şi la Radio GSP. Returul este programat pe 25 august, la Sofia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.