Diverse

S-au lansat primele trailere pentru FIFA 12 şi PES 2012. Pe care îl preferi?

FIFA 12 se bazează pe un nou motor grafic de-a dreptul impresionant

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2011

Konami continuă franciza Pro Evolution Soccer cu un nou titlu, PES 2012, care va fi lansat pe piaţă, după spusele producătorilor, pe 14 Octombrie şi va fi compatibil cu PC-ul, PS3-ul şi Xbox 360! Pînă atunci însă, creatorii jocului au publicat un prim trailer care să-i introducă pe fanii genului în culisele unuia din cele mai vîndute simulatoare de fotbal.

Conform lui Shingo “Seabass” Takatsuka, creatorul PES 2012, pentru ediţia din acest an a fost implementat un dribbling la 360 de grade şi pase manuale care lasă jucătorul să controleze mai bine jocul. De asemenea, grafica este la un cu totul "alt nivel"

Trailerul celor de la Konami vine la numai o zi după ce EA Sports a lansat primele imagini cu noul FIFA 12, principalul rival pe piaţă al lui PES. Este bazat pe un motor grafic cu totul nou, adaptat pentru a profita de puterea acceleratoarelor grafice moderne, oferind un nivel crescut al detaliilor şi sistem integrat de accelerare a fizicii.

Următorul joc din seria FIFA aduce îmbunătăţiri şi asupra modului în care este purtat jocul în apărare şi felul în care includerea de jucători profesionişti în echipă influenţează cursul jocului.

Vezi mai jos cele două treilere, care ţi se pare mai bun?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.