Campionate

Fiorentina joacă în noul sezon fără numărul 10 în teren: tricoul a rămas neatribuit de la plecarea lui Mutu

Adrian Mutu a jucat la Fiorentina între 2006 și 2011. Acum s-a transferat la Cesena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 august 2011

Tricoul cu numărul 10, pe care Adrian Mutu l-a purtat la Fiorentina din 2006 şi până la transferul la Cesena, a rămas neatribuit, după ce niciun jucător al formaţiei viola nu l-a revendicat în momentul redistribuirii numerelor de pe tricouri, informează Corriere dello Sport.

"Tricoul cu numărul 10 în fotbal, în general, şi la Fiorentina, în special, a avut întotdeauna o semnificaţie aparte. Şi totuşi, în acest moment echipa viola este descoperită: clubul a împărţit numerele de pe tricouri, iar numărul 10, pe care Mutu l-a avut din 2006 până în luna mai a acestui an şi care la Fiorentina a mai fost purtat de jucători precum De Sisti, Antognoni, Baggio, Rui Costa, a rămas vacant", scrieCorriere dello Sport, citat de Mediafax.

Corriere dello Sport menţionează că atacantul Stevan Jovetici a ales să rămână cu tricoul cu numărul 8, noua achiziţie Houssine Kharja a optat pentru 13, Andrea Lazzari a ales tricoul cu numărul 21, iar Riccardo Montolivo a rămas în continuare cu tricoul cu numărul 18.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.