Europa League

Presa bulgară sare la gîtul lui Zicu: "Ne-ai îngropat!"

Faza care a făcut-o pe Steaua mare favorită

Articol de Alin Fornade  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ziarele din Bulgaria îl atacă la unison pe Ianis pentru ratarea incredibilă din finalul partidei


Bulgarii şi-au pus mari speranţe în Ianis Zicu înaintea meciului de la Cluj, însă ratarea machedonului singur cu poarta goală i-a înnebunit pe ziariştii de la sud de Dunăre. "Steaua a luat un avans major. Ratarea lui Zicu este de neiertat. Trebuie să uităm cît mai repede acest meci de coşmar!", a titrat Topsport.

Ziarul Tema Sport îl învinovăţeşte pe Zicu pentru rezultatul final de pe tabelă: "Înfrîngere grea pentru ŢSKA. Zicu a ratat o ocazie imensă pe final!". Publicaţia Sportal e şi ea uluită de ratarea fotbalistului de 27 de ani: "ŢSKA a fost ciomăgită la Cluj, iar Zicu a îngropat orice speranţă!". Cotidianul Trud a concluzionat: "Şansele noastre de a ajunge în grupe sînt ca un miraj în deşert!".

Faza care a făcut-o pe Steaua mare favorită
În minutul 89, după o gafă a lui Tătăruşanu, Zicu a rămas singur la trei metri de poarta goală, însă un picior apărut de nicăieri al lui Iliev a salvat-o pe Steaua. Tocmai de aceea Gazeta a decis să-i acorde nota 8 lui Iliev şi 4 lui Zicu.

"De cînd mă uit la fotbal nu am văzut niciodată o asemenea atmosferă pro-Steaua la un meci la Cluj"
Bănel Nicoliţă, mijlocaş Steaua

"În vara trecută, cînd am semnat cu Steaua, mi s-a spus că această echipă e iubită, însă nu-mi imaginam că poate juca cu stadionul plin în orice oraş din România. Fantastic!"
Geraldo Alves, fundaş Steaua

"Steaua e cea mai iubită din România, mă cam aşteptam să vină multă lume să ne susţină şi mă bucur că aceşti oameni au plecat fericiţi acasă, le-am făcut o seară frumoasă"
Pablo Brandan, mijlocaş Steaua

"Le mulţumesc suporterilor! E complicat să joci mereu în exil, dar fanii au fost perfecţi, ne-au susţinut, ne-au motivat şi ne-au dat putere să cîştigăm, au toată aprecierea mea"
Ronny Levy, antrenor Steaua

"Atmosfera din tribune a fost chiar peste aşteptările noastre. Vreau să le mulţumesc şefilor de la CFR, fără ajutorul lor nu am fi putut niciodată să avem o organizare impecabilă, aşa cum a fost!"
Mihai Stoica, manager Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.