Europa League

Becali, impresionat de jucători: "Costea parcă e ghiulea, pe Iliev l-aş ţine toată viaţa la Steaua!"

Valentin Iliev a fost protagonistul fazei în care Zicu a ratat cea mai mare ocazie a lui ŢSKA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 august 2011

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat impresionat de prestaţia fundaşului Valentin Iliev, dar şi de anumite gesturi ale fotbalistului bulgar.

"Florin Costea se antrenează cu atîta sîrguinţă că va reveni curînd şi va fi cel mai bun. Doctorul a spus că mai are două săptămîni, dar eu cred că în trei săptămîni va fi pe teren. El putea să vină cu echipa la Cluj, dar i-a spus lui MM că vrea să se antreneze şi apoi să se odihnească. Nu ştiu cu cine va juca Levy cînd va intra Florin Costea pentru că îi are şi pe Mihai Costea şi pe Tatu. Ce faci, îl pui pe Tatu în dreapta? Şi cu Bănel ce faci, nu poţi să joci cu el fundaş dreapta, pentru că Gabi Matei este un jucător de excepţie.

Mihai Costea pleacă de pe loc cu o viteză aşa de mare că parcă e ghiulea. El dacă nu avea emoţii aseară dădea două goluri în mod normal. A avut faza aceea cînd nu a reuşit să ia mingea cu el şi şutul pe lîngă poartă. Are nişte calităţi extraordinare.

Iliev m-a impresionat aşa de tare că l-aş ţine toată viaţa la Steaua. A cerut voie de Sf. Maria să plece din cantonament şi să meargă la biserică să se roage. M-a impresionat aseară pentru că imediat după ce a salvat acea minge pe linia porţii la şutul lui Zicu s-a închinat", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

Steaua a învins aseară cu 2-0 ŢSKA Sofia, goluri Galamaz şi Tatu, în maşa tur a play-off-ului Europa League. Returul va avea loc joia viitoare, la Sofia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.