Europa League

VIDEO Zicu, omul ratărilor istorice! Steliştii îi mulţumesc, fanii lui Dinamo nu l-au iertat nici acum

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 august 2011

Zicu, singurul român al lui ŢSKA, i-a făcut fericiţi pe fanii Stelei cu ratarea absolut fabuloasă de aseară şi şi-a confirmat renumele de "ratangiu".

Faza lui Zicu din ultimele minute ale meciului de aseară, Steaua - ŢSKA Sofia 2-0, a fost incredibilă: Tătăruşanu era scos din joc, Ianis a tras relaxat spre poarta goală, din 3 metri, dar de nicăieri a apărut Valentin Iliev (un bulgar, ce ironie!) şi a evitat un gol care le-ar fi luat roş-albaştrilor statutul de favoriţi la calificare.

Atacantul lui ŢSKA nu e însă la prima ratare monumentală, de-a lungul anilor a mai avut multe astfel de faze. Fanii echipelor pe unde a jucat (Dinamo, Rapid, Poli) l-au taxat mereu din cauza relaxării afişate în timpul meciurilor şi i-au pus ştampila de "fotbalist talentat, dar mult prea indolent".

Cea mai mare ratare din cariera lui Ianis Zicu a fost într-un meci Dinamo-Farul, de acum 5 ani. A driblat goalkeeperul advers, a rămas singur cu poarta goală, fără nici un adversar care să-l incomodeze, dar a tras incredibil pe lîngă poartă!

Iată faza mai jos!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.