Europa League

Meciul cu ŢSKA i-a adus aminte lui Gigi de Middlesbrough: "M-au trecut fiorii pe final"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 August 2011

Finalul de foc de la meciul Steaua - ŢSKA (2-0) l-a speriat pe Gigi Becali, care se temea că un eventual gol al bulgarilor ar putea întoarce total soarta calificării, deşi aseară s-a disputat abia primul meci din "dubla" cu ŢSKA.

Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că a pus ochii deja pe un jucător al bulgarilor de la ŢSKA, fundaşul dreapta Bandalowski, pe care vrea să-l aducă la echipa sa. "ŢSKA a fost cel mai puternic adversar, deşi nu mă aşteptam. A combinat mult, are jucători de valoare. Chiar i-am spus lui Victor să îi întrebe cît costă numărul 11 de la bulgari, mi s-a părut foarte bun.

Am avut mari emoţii în repriza a doua, mi s-a mai întîmplat cu Middlesborough şi cu Napoli să fi luat goluri în situaţii cînd nimeni nu se mai aştepta", a spus Becali la GSPTV.

Finanţatorul Stelei a comentat şi prestaţia brazilianul Leandro Tatu, despre care spune că e cel ami bun jucător străin care a îmbră!cat vreodată tricoul Stelei. "Cînd l-am adus i-am spus lui Meme: «Băi, răzpunzi pentru Tatu, că altfel iau pe cineva din campionatul intern». Mi-a spus că da, şi iată că Tatu e cel mai bun fotbalist străin care a jucat vreodată la Steaua. Această nesiguranţă a pornit de la ţepele acelea care m-au dus pe locul 5 sau cînd am fost bătut în Ghencea de Braşov", a mai spus Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.