Campionate

VIDEO Dezastru pe Emirates » Arsenal a pierdut derby-ul cu Liverpool, scor 0-2

Arsenal are un singur punct după primele două etape din Premier League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 august 2011

Liverpool a obţinut astăzi prima victorie pe Emirates după ce s-a impus cu 2-0 în faţa lui Arsenal. Aaron Ramsey în proprie poartă şi Luis Suarez au marcat cele două goluri ale meciului.

VIDEO :: Vezi aici cele mai importante faze ale meciului!

Ocaziile au fost exterm de rare într-un meci care s-a tranşat la mijlocul terenului. Andy Carroll a ratat prima mare ocazie a meciului, iar Robin van Persie a irosit o şansă enormă pentru Arsenal în repriza a doua. Au fost singurele ocazii înaintea autogolului lui Ramsey.

Rezervele au făcut victoria "cormoranilor": cu 11 minute înainte de final, Raul Meireles şi Luis Suarez au combinat în careu, Ignasi Miquel a încercat să respingă, dar a şurar în Ramsey, iar mingea  a intrat în poartă.

"Tunarii" au încercat să revină în meci, dar tot elevii lui Kenny Dalglish s-au aflat mai aproape de gol. Meireles a ratat şi el o bună şansă înainte ca Luis Suarez să dubleze avantajul oaspeţilor, cu un şut puternic din 7 metri, în chiar ultimul minut de joc.

La jumătatea etapei a doua din Premier League, Liverpool a urcat pe primul loc în clasament, cu 4 puncte, în timp ce Arsenal rămîne cu un singur punct, cel din meciul cu Newcastle.

Celelalte rezultate din Premier League de azi:
Sunderland - Newcastle 0-1 (Ryan Taylor 62)
Aston Villa - Blackburn 3-1 (Agbonlahor 12, Heskey 25, Bent 68 / Pedersen 52)
Everton - QPR 0-1 (Tommy Smith 31)
Swansea - Wigan 0-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.