Liga 1

Giovanni explică de ce s-a anulat transferul: ”Steaua n-a avut bani de Moraes!”

Moraes se pregăteşte să debuteze pentru ŢSKA. El nu poate însă juca în returul cu Steaua

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giovanni susţine că oferta pe care ŢSKA i-a făcut-o atacantului nu putea fi egalată de români şi de aceea s-a anulat definitiv transferul fotbalistului în Ghencea.

Junior Moraes încă mai spune că vrea la Steaua, Gigi Becali e supărat pe verii lui şi-i acuză că din cauza lor l-a ratat pe fostul golgeter al Bistriţei. De ce n-a mai ajuns brazilianul în Ghencea? Giovanni Becali a explicat la GSP TV argumentul cu care ŢSKA Sofia l-a păstrat pe Moraes în Bulgaria: "Posibilitatea ca el să joace la Steaua a picat în momentul în care a semnat contractul pe 3 ani cu ŢSKA. 400.000 de euro la semnătură plus 18.000 de euro lunar sînt bani, eu n-aveam cum să-i zic lui Moraes să meargă la Steaua pe jumătate din sumele astea! Ar fi renunţat la mine!".

Bulgarii sînt mulţumiţi de Junior şi abia aşteaptă să-l folosească în meciurile din campionat, în nici un caz nu se gîndesc să-l mai împrumute în România. "Probabil că FIFA îi va da drept de joc săptămîna viitoare şi va putea să evolueze pentru ŢSKA. A fost sută la sută alegerea fotbalistului să rămînă în Bulgaria, în detrimentul Stelei", a punctat impresarul.

"Moraes s-a îndrăgostit de Sofia, mai ales după ce a discutat şi cu Zicu, şi cu Platini, care i-au vorbit frumos despre oraş şi despre ŢSKA" (Ioan Becali, impresarul lui Moraes)

18 goluri a marcat Moraes în 32 de partide disputate în Liga 1, toate în tricoul Bistriţei, care l-a luat din Brazilia cu 50.000 de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.