Liga 1

Stan în loc de Popa! » Al doilea antrenor demis în acest sezon

Ca antrenor, Stan (43 de ani) are în palmares o promovare şi o retrogradare cu Brăneştiul

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul tehnician al Brăneştiului va prelua gruparea argeşeană şi va avea ca obiectiv evitarea retrogradării.

Înfrîngerea cu Tîrgu-Mureş a declanşat un adevărat cutremur la Mioveni. Fără nici un punct şi fără gol marcat după patru etape, şefii clubului l-au demis ieri pe antrenorul Ionuţ Popa (58 de ani). "Trebuie să producem un şoc prin renunţarea la Ionuţ Popa şi la fotbaliştii care n-au demonstrat că mai pot evolua în Liga 1! Ionuţ a refuzat să demisioneze, dar vom ajunge la un acord", a anunţat preşedintele Dumitru Olteanu, care va avea azi o întîlnire cu tehnicianul pentru rezilierea angajamentului. Popa solicită despăgubiri în valoare de 70.000 de euro!

Conducerea Mioveniului are deja înlocuitor pentru postul de "principal". Ilie Stan a ajuns la un acord cu argeşenii şi are ca obiectiv evitarea retrogradării. "Am discutat cu oamenii de acolo, dar nu pot să vorbesc fiindcă Popa încă nu a plecat. Dacă voi semna cu Mioveniul sînt convins că nu vom retrograda!", a spus Stan.

Olteanu anunţă curăţenie şi în rîndul jucătorilor. Pe "lista neagră" se află portarul Cristi Hăisan şi atacantul Adrian Neaga. Goalkeeperul a fost suspectat de blat în partidele cu U Cluj şi cu Astra, în timp ce Neaga nu a convins după operaţia de menisc din februarie.

7.000 de euro lunar va încasa Stan la Mioveni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.