Liga 1

Gigi a dictat schimbarea lui Nikolici, iar Levy s-a supus!

Becali îl preferă pe Mihai Costea în locul lui Nikolic

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua a pierdut cu 2-1 meciul disputat în deplasare cu Astra Ploieşti. Becali s-a enervat că Mihai Costea nu e titular şi a ordonat din lojă introducerea acestuia în minutul 32. Levy s-a supus, deşi mai efectuase o modificare în debutul partidei.


VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

A fost nevoie de 4 meciuri şi o treime din al 5-lea pentru ca Gigi Becali să se bage din nou peste antrenor. Patronul Stelei a decis a doua schimbare în meciul de aseară. După primele 30 de minute, în care Steaua a jucat slab, Gigi a dat ordin ca Nikolici să fie scos de pe gazon: "Cum să-l ţină pe Mihai Costea rezervă, ăsta e nebun?! Să-l văd pe teren imediat, nu mă interesează în locul cui".

Levy fost pus în dificultate întrucît mai efectuase deja o modificare, încă din minutul 4: Gabi Matei cu Rusescu. Israelianul s-a supus însă şi l-a ales pe Nikolici pentru a ieşi. Muntenegreanul a rămas şocat cînd a aflat că trebuie să iasă. A dat mîna cu antrenorul, însă în acelaşi timp imaginile TV au surprins modul în care fostul timişorean se mira şi se strîmba neînţelegînd decizia.

Finanţatorul Stelei nu a mai prins finalul meciului de la Ploieşti, plecînd de la stadion încă din minutul 65. Motivul e lesne de înţeles, în acel minut Astra conducea cu 2-0 iar echipa sa nu dădea semne că poate să revină pe tabelă. Şi nici nu a revenit, jocul roş-albaştrilor fiind de-a dreptul dezamăgitor.

"Deocamdată nu mă bag la echipă, pentru că merg lucrurile binişor, cînd n-or să mai meargă o să mă implic, nu pot să las echipa dacă nu merge", a spus Becali apoi la Digisport. "Greşelile lui Iliev şi Latovlevici sînt inadmisibile, sper să nu se mai repete aşa ceva"

CITEŞTE AICI CRONICA MECIULUI ASTRA - STEAUA 2-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.