Liga 1

Şumudică e entuziast: "Am fost peste Steaua, indiscutabil"

Marius Şumudică, antrenorul Astrei Ploieşti

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 august 2011

Tehnicianul Astrei Ploieşti, Marius Şumudică, s-a arătat extrem de entuziast la finalul meciului cu Steaua, cîştigat de echipa sa cu 2-1. "Şumi" a declarat că victoria prahovenilor nu poate fi pusă la îndoială şi se aşteaptă ca etapa viitoare, cu U Cluj, să obţină a teria victorie consecutivă.

"În momentul cînd baţi o echipă mare, mult mai bine cotată, ai o stare de euforie, pe care trebuie s-o eliminăm cît mai repede. Ar fi păcat de cele două victorii să nu facem un rezultat pozitiv şi cu U Cluj. Obiectivul meu e clar: victoria!

Băieţii au avut atitudine, au jucat agresiv, au făcut exact ce le-am cerut. Le-am cedat terenul. Am preferat să închidem culoarele şi să ne folosim de jucătorii de viteză din ofensivă. Victoria este meritată, indiscutabilă, am fi putut cîştiga chiar mai clar de atît . Am fost peste Steaua, indiscutabil", a spus Marius Şumudică la finalul meciului.

Fostul tehnician al Rapiduli a dezvăluit care e obiectivul său pe banca Astrei: să facă să se scrie mai mult despre echipa sa în ziarele de specialitate.

"Am reuşit în cele 8-9 zile să le dau o agresivitate aparte, să-i fac să înţeleagă că nu le lipseşte nimic. După victoria din etapa trecută am gîsit în ziare o ştire micuţă, acum sper să facem şi noi o jumătate de pagniă. Asta îmi doresc, să fac să se scrie mai mult despre această echipă", a spus Şumudică.

Astra Ploieşti - Steaua s-a terminat 2-1, după golurile marcate de N'Doye şi Fatai, respectiv Mihai Costea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.