Campionate

Deco: "Messi este ca Ronaldo, Romario şi Ronaldinho la un loc"

Leo Messi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 august 2011

Fostul internaţional portughez Deco a declarat, într-un interviu acordat revistei Don Balon, că fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, este ca Ronaldo, Romario şi Ronaldinho la un loc şi că formaţia catalană "a atins perfecţiunea", informează cotidianul Sport.

"FC Barcelona este o mare echipă. În primul rînd pentru că a jucat la un nivel mult mai ridicat decît ceilalţi, iar apoi pentru că îl are pe Messi. Messi oferă golurile lui Romario şi Ronaldo, iar în acelaşi timp este spectaculos ca Ronaldinho. Are totul în unul: evoluează ca un număr 10 şi asigură cifrele unui marcator. Este pe cale de a deveni cel mai bun din istorie, prin eficienţa sa şi calitatea tehnică", a spus Deco, scrie Mediafax.

El consideră că FC Barcelona va continua să joace la nivelul actual încă doi sau trei ani. "Nimeni nu poate spune cît va dura o echipă, dar eu sînt de părere că această Barcelona va mai dura cîţiva ani. Cred în următoarele două sau trei sezoane va continua să joace la acest nivel", a afirmat Deco.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.