Liga 1

Hopa Mitică: Gigi a schimbat peste noapte motivul plecării de la stadion :D

Momentul în care arbitrul Ovidiu Haţegan a dictat penalty

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 august 2011

Gigi Becali a părăsit furios stadionul din Ploieşti aseară, în minutul 65 al partidei Astra - Steaua, 2-1, spunînd că motivul plecării e jocul echipei: "Asta e orice, numai Steaua nu!". După aproape 12 ore, motivaţia patronului e alta: arbitrajul.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Patronul "roş-albaştrilor" nu s-a mai putut stăpîni din cauza greşelilor comise de fundaşii Iasmin Latovlevici şi Valentin Iliev, responsabili pentru golurile primite de Steaua.

"Echipa pe care o vreau eu nu este asta, care e condusă cu 2-0 de Astra. De asta am plecat. Am dominat toată prima repriză, a făcut însă Latovlevici acea greşeală. Echipa lui Becali nu trebuie să joace aşa! Greşelile lui Iliev şi Latovlevici sînt inadmisibile, sper să nu se mai repete aşa ceva. Deocamdată nu mă bag pentru că merg lucrurile binişor, cînd n-or să mai meargă o să mă implic, nu pot să las echipa dacă nu merge", a spus Becali aseară la DigiSport Special. CITEŞTE MAI MULTE AICI!

În această dimineaţă, Becali a avut o poziţie complet schimbată faţă de motivul pentru care a părăsit stadionul, spunînd că arbitrajul l-a determinat să plece mai devreme,

"Aseară am plecat, nu am avut vreo ieşire nervoasă. Am plecat din cauza arbitrajului, nu ştiam dacă a fost sau nu penalty, am văzut apoi reluările. Maniera de arbitraj a fost contra noastră. Mi-a zis Narcis Răducan că nu putem egala pentru că nu eram lăsaţi de arbitri. Ne ţineau departe de poartă. E ceva la mijloc cu acest Haţegan. Eu cred că e omul lui Dinamo.", a spus Becali în această dimineaţă la televiziunea sport.ro. CITEŞTE MAI MULTE AICI!

Astra a învins aseară Steaua cu 2-1, goluri N'Doye (din penalty) şi Fatai, respectiv Mihai Costea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.