Liga 1

Cristea Opria: "Suma pe care va pleca Torje e mai mare de şapte milioane de euro"

Gabriel Torje

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 august 2011

Impresarul dinamovistului Gabriel Torje, Cristea Opria, a vorbit despre suma pe care micuţul mijlocaş dreapta va pleca la Udinese.

"Abia după ziua de joi vă pot spune mai multe. E normal că Torje va deveni titular la Udinese, dacă ajungem să rezolvăm toate datele transferului. Timişoara nu mai are procente din Torje, Dinamo a plătit două milioane pe 50% din el. Dar ulterior s-au reglat cluburile între ele. Este sută la sută jucătorul lui Dinamo.

Suma pe care Torje ar putea pleca este una foarte mare, e mai mare de şapte milioane de euro. E o negociere, nu a cerut nimeni să nu joace Torje returul cu Vorskla. Va juca joi pentru Dinamo", a spus Cristea Opria la GSP TV.

"Torje a avut o ofertă foarte mare, de 100.000 de euro pe lună din primul an, din Rusia, dar oferta pentru club nu era aşa de mare. Am optat pentru un salariu mai mic, dar bani mai mulţi pentru club. Antrenorul Francesco Guidolin şi conducerea lui Udinese l-au dorit foarte mult", a spus acelaşi impresar la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.