Stranieri

Presa italiană îl pune la zid pe Mutu, dar Matthaus îl apără: "Iertaţi-l!"

Mutu titular la Cesena a cîştigat primul meci chiar în Cupa Italiei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 august 2011

Noul atacant al celor de la Cesena, Adrian Mutu, a fost pus la zid de presa din Italia după ce a debutat pentru echipa îmbrăcată în alb-negru în Cupa Italiei. Chiar dacă Cesena a învins cu 1-0 în reprizele de prelungiri ale partidei cu Ascoli, prin golul marcat de Bogdani, Mutu a fost criticat de jurnalişti pentru evoluţia slabă din faţa porţii.

"Briliantul" a primit aplauze pentru calităţile sale fotbalistice, dar criticile au venit în momentul în care vîrful român a trebuit să găsească spaţiul porţii adverse şi să pună pericol la poarta lui Ascoli.

Are un avocat de 5 stele. Lothar Matthaus îl apără pe Mutu

În vîrstă de 50 de ani, legenda Germaniei a ajuns antrenorul naţionalei Bulgariei şi Lothar Matthaus crede că Mutu ar mai merita o şansă pentru a evolua din nou în naţionala României, după ce în urmă cu o lună a fost exclus din lot de Victor Piţurcă pentru că a băut şi a fumat în cantonament.

Întrebat de un redactor de la ziarul Libertatea ce părere are despre unul dintre cei mai valoroşi jucători ai României, Matthaus a replicat: "Lui Mutu i se mai poate da o şansă. Aşa cum spuneam, nimeni nu este perfect. El merită să joace din nou pentru naţionala României. V-aş recomanda să-l iertaţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.