Liga 2

Daniel Stanciu la Radio.GSP.RO: "S-a închis taraba la Timişoara, vom termina turul cu acest lot"

Daniel Stanciu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 August 2011

Team-managerul Politehnicii Timişoara, Daniel Stanciu, a vorbit în direct la Radio GSP despre situaţia plecărilor de la echipa bănăţeană. Acetsa a infirmat posibilele transferuri ale lui Luchin şi Goga la Dinamo, spunînd că pînă iarnă lotul timişorean va rămîne intact.

"Trebuie să o luăm de la capăt, să ne dăm seama unde sîntem şi să jucăm la Reşiţa, la Slatina şi pe alte terenuri pe care, înainte, nu aveam răbdare nici să le citim numele.

În principiu, 99,9% lotul cu care am început acest sezon vom termina şi turul. Ofertele pe care le-am avut nu au fost pe placul nostru. În acest moment, s-a închis taraba la Timişoara. Am fost în discuţii pentru un portar italian care trecuse şi pe la Inter, pe la echipa de tineret a clubului, dar nu l-am transferat", a spus Daniel Stanciu la Radio GSP.

Declaraţia lui Stanciu vine după ce Gazeta a scris că Luchin şi Goga vor fi primele transferuri ale lui Dinamo dacă formaţia alb-roşie se va califica în grupele Europa League. CITEŞTE ARTICOLUL AICI!

"Borcea este înnebunit după Luchin şi Goga, îi vrea neapărat pentru a întări apărarea şi linia de mijloc", a spus unul dintre apropiaţii boss-ului dinamovist.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.