Europa League

Liviu Ciubotariu: "Alături de fani vom remonta diferenţa din tur şi ne vom califica!"

Liviu Ciubotariu: "Alături de fani vom remonta diferenţa din tur şi ne vom califica!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 august 2011

Antrenorul lui Dinamo, Liviu Ciubotariu, a declarat înaintea returului cu Vorskla că aportul suporterilor alb-roşii îi va ajuta şi mai mult să treacă de ucraineni şi să întoarcă rezultatul din primul meci, atunci cînd adversarii au învins la limită, 2-1.

"Putem remonta diferenţa din tur (1-2). Ne dorim foarte mult această calificare şi ca stadionul să fie plin. Este un joc greu, dar jucătorii sînt concentraţi. Fiind prima echipă care joacă de la ora 18.00, vom avea posibilitatea să ne calificăm primii. Gabi Torje este foarte motivat la fel ca ceilalţi jucători. Chiar dacă pleacă, nu poţi cîştiga titlul cu un singur jucător, dar şi mai mult, o echipă nu stă nici măcar în 11 jucători", a declarat la conferinţa de presă Liviu Ciubotariu.

Ionel Dănciulescu a confirmat şi el dorinţa dinamoviştilor de a-i avea alături de suporteri: "Avem mare nevoie de ei şi ne bucurăm că s-au vîndut 6.000 de bilete într-un timp atît de scurt. Vom face tot ce ţine de noi să ne calificăm, chiar dacă nu va fi uşor. Dacă vorbim despre Torje, în viaţa fiecărei echipe există 2-3 jucători care să iasă în evidenţă. Nu mă interesează să înscriu, ci doar să ne calificăm. Pe stadionul din Ştefan cel Mare mă simt ca acasă", a spus Ionel Dănciulescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.