Liga 1

UPDATE 10.000 de bilete vîndute în Ştefan cel Mare. Dănciulescu: "Cu stadionul plin ne calificăm sigur"

După mult timp, suporterii lui Dinamo se întorc alături de echipă în Şoseaua Ştefan cel Mare

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  miercuri, 24 august 2011

UPDATE Pînă la ora 16:30 s-au vîndut 10.000 de bilete din totalul de 12.000 puse în vînzare de Dinamo pentru returul cu Vorskla.

DINAMO-VOSRSKLA, joi, 18:00, TVR1, radio GSP, liveTEXT GSP.ro

Dinamo - Vorskla are toate şansele să se dispute cu casa închisă! Miza calificării în grupele Europa League a format cozi la casele de bilete ale stadionului din Ştefan cel Mare, roş-albii înghesuindu-se ieri şi în această dimineaţă să prindă un tichet la cea mai importantă partidă din acest sezon şi ultima a lui Gabriel Torje în tricoul alb-roşu!

Pînă la ora 12:00, se vînduseră 7.000 de bilete din totalul de 12.000 de tichete scoase la vînzare. Oficialii se aşteaptă ca acestea să fie epuizate pînă la ora partidei: "Casele de bilete vor fi deschise pînă la ora meciului, dar credem că mîine la prînz le vom termina în ritmul în care s-a vîndut pînă acum".

Clubul Vorskla Poltava nu a solicitat decît invitaţii pentru oficiali pentru că fanii ucraineni nu fac deplasarea la Bucureşti. Căpitanul "cîinilor", Ionel Dănciulescu, e fericit că fanii şi-au întors faţa către echipă: "Suporterii să umple stadionul şi să ne susţină. Să facă acea atmosferă pe care doar ei ştiu să o creeze, iar noi promitem să dăm totul pe teren pentru a ne califica. Vreau să ne bucurăm împreună pe această arenă, blamată de mulţi, dar care mie îmi place, este ca a doua mea casă!".

Preţurile biletelor sînt următoarele:
TRIBUNA 0
80 lei - tribuna 0-VIP - sectoarele 4 şi 5 - rîndurile 13-19
40 lei - tribuna 0-I - sectoarele 3, 4, 5, 6 şi tribuna a II-a VIP
25 lei - tribuna 0-II - sectoarele 2 şi 7 şi tribuna a II-a acoperită
20 lei - tribuna 0-III - sectoarele 1 şi 8 şi tribuna a II-a neacoperită
10 lei - peluze

* Casele de bilete vor fi deschise azi şi mîine pînă la ora 18:00

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.