Liga 1

Jorge Costa: ”Mi-ar părea rău să plec acum de la CFR, dar n-o voi face”

Jorge Costa: ”Mi-ar părea rău să plec acum de la CFR, dar n-o voi face”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 august 2011

Portughezul spune că e obişnuit cu presiunea şi că va scoate echipa pasa proastă

Jorge Costa ştie că meciul cu Sportul, de vineri, poate fi decisiv pentru viitorul său la Cluj. "În toată cariera mea în sport am învăţat de ce depinde soarta unui antrenor. Cînd lucrurile nu merg bine, presiunea e enormă. Cui nu-i convine poate să-şi schimbe meseria. Mi-ar părea rău să plec acum de la CFR, dar nu se va întîmpla asta fiindcă vom învinge Sportul. Nu e suficient doar să cîştigăm, ci să arătăm şi personalitate în joc", a spus Costa.

Antrenorul portughez e gata să facă schimbări în primul unsprezece. Costa crede că echipa a pierdut la nivel de organizare a jocului. "În ultimele două meciuri am pierdut relaţiile de joc şi la capitolul determinare. Preşedintele Mureşan mi-a spus după meciul cu Pandurii că se simte umilit de jocul echipei. Nici mie nu-mi convine că tot ce s-a construit s-a dus în aceste ultime două jocuri. Mie nu-mi stă nici măcar o secundă gîndul să pierd un meci. Sînt convins că vom reuşi să ne îndeplinim obiectivele", a încheiat Costa.

"Vă invit la antrenamente să vedeţi cît de bine pregătit e Daniel Fernandes"
Jorge Costa, antrenor CFR

În etapa viitoare, CFR îi primeşte pe teren propriu pe cei de la Sportul Studenţesc, echipă care a adunat 4 puncte în primele 4 meciuri, cu două mai puţine decît clujenii. Partida se va disputa vineri, de la ora 20.30, va fi transmisă în direct de Antena 1şi liveTEXT pe GSP.RO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.