Liga 1

CS Rapid despre Dinu Gheorghe la RADIO GSP: "Ne-a lăsat cu ochii în soare"

Dinu Gheorghe si George Copos nu au rezolvat nici acum problema stadionului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 August 2011

Preşedintele CS Rapid, doamna Vali Ionescu Caciureac a vorbit de spre situatia încordată cu stadionul din Giuleşti: "S-au achitat o parte din datorii şi urmează să încheiem un contract pentru fiecare meci pe care Rapidul îl va juca acasă, cu eşalonarea plăţilor restante".

În cazul în care nu se plătesc banii pentru chirie, utilităţi şi o parte din datoria rămasă, nu vor mai putea juca următorul meci. Sînt 3 ani în care nu s-au plătit nici utilităţi, nici chirie. Trebuie achitată şi datoria din trecut. Să vină să încheiem contractul, pentru meciul din data de 10 septembrie. Dacă nu vor, eu nu am ce face,  nu îi pot obliga deşi ne dorim foarte mult sa revină acasă".

1.000 de euro chiria în Giuleşti

Doamna Caciureac a explicat şi cît ar trebui să plătească giuleştenii pentru un meci acasă: "Rapidul trebuie să plătească 1.000 de euro pentru chiria stadionului. În plus, trebuie să achite utilităţile conform calculelor inginerului, o parte din datoria restantă, iar plata aceasta ar trebui făcută în maxim 48 de ore de la terminarea partidei. Mai sunt de plătit 5 tranşe din datoria restantă".

"Ultima dată cînd am vorbit cu Dinu Gheorghe, mi-a spus că era tare obosit, de asemenea şi fotbaliştii şi că ar dori să se încheie cît mai repede cu plimbările şi să revină pe propriul stadion. De asemenea, cînd am vorbit vineri cu preşedintele Rapidului, mi-a spus că se duce la Copos să vorbească de contractul pentru stadion şi apoi mă sună, dar am aşteptat în zadar telefonul dumnealui".

Tot rezolvarea problemei stadionului pare să fie şi mărul discordiei între Dinu Gheorghe şi George Copos, primul dorind să plece din Giuleşti. VEZI AICI INCIDENTUL!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.