Europa League

Capcana timpului! » Steaua a călătorit într-un oraş înapoiat faţă de Bucureşti, dar mult mai verde

Tănase a fost aşteptat de un fan care dorea să obţină autograful stelistului

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albaştrii au strîns suporteri şi ziarişti bulgari într-un aeroport pe lîngă care Otopeniul pare nava căpitanului Piccard, din Star Trek.

"Welcome, mamaliga!". Aşa a fost întîmpinată Steaua la Sofia. Bulgarii de rînd au preluat şi ei ironia lui Hristo Stoicikov, chiar dacă s-au strîns vreo 150 doar ca s-o vadă pe Steaua sosind. Românii au fost aşteptaţi de mulţi bulgari şi în 2004, ultima dată cînd au jucat la Sofia, tot cu ŢSKA şi atunci, dar pe vremea aia roş-albaştrii erau antrenaţi de Walter Zenga şi prezenţa italianului legendar i-a făcut să se bulucească.

Acum s-au bulucit, pur şi simplu, în holul aeroportului, unul asemănător sălii de aşteptare din Gara de Nord. Adică mic şi cu facilităţi "basic". Ca aeroportul arată mai tot oraşul, cu blocuri vechi, cele mai multe mai urîte chiar şi decît cele din Bucureşti. Hotelurile de lux, cum e şi Hiltonul în care s-a cazat Steaua, par aşezate în decor de mîna unui regizor cu multe efecte speciale la dispoziţie. Nu se încadrează.

Sare în ochi şi verdeaţa. Peste tot există parcuri sau măcar copaci în faţa caselor. Altă comparaţie cu Bucureştiul: lipsesc maşinile de lux. Vezi multe Hyundai, modele vechi, şi rar de tot cîte un Mercedes ori BMW.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.