Europa League

FOTO Lucescu jr: "Slask nu mai are nimic de pierdut, va lupta pînă în ultimul minut"

+10 Foto
Rapid a efectuat antrenamentul oficial înaintea returului cu Slask

Articol de Adrian Pîclişan (foto), Adrian Bucur  —  miercuri, 24 august 2011

La conferinţa de presă din această seară, antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, a dezminţit informaţia apăruta azi în Libertatea, confrom căreia se gîndeşte să demisioneze după meciul de mîine cu Slask.


"Nu se pune problema ca eu să plec de la Rapid. Ştiu doar că domnul Dinu Gheorghe şi domnul Copos au vorbit mult pe tema stadionului, dar sper că discuţiile dintre cei doi au fost constructive. Binele Rapidului trebuie să primeze. Eu am vorbit chiar şi azi cu Copos şi i-am transmis că echipa are nevoie de dînsul, că trebuie să fie alături de noi", a spus Răzvan.

Referitor la partida cu polonezii, Lucescu junior a spus: "Adversarii noştri vor fi relaxaţi, nu mai au nimic de pierdut şi vor lupta pînă în ultimul minut. Au o mentalitate precum a nemţilor, e şi normal, sînt aprope unii de ceilalţi. Încă nu sîntem calificaţi, mai trebuie să transpirăm ca să ajungem în grupe".

Tehnicianul Rapidului a spus că nu e îngrijorat că nu s-au vîndut prea multe bilete. "Indiferent cîţi spectatori vom avea, sînt sigur că fanii noştri vor face o atmosferă frumoasă". Pînă azi, la ora 12:00, la casele de bilete de la stadionul "Dan Păltinişanu" se vînduseră aproximativ 2.000 de tichete. Acestora li se adaugă şi cele 4.000 achiziţionate de suporteri pe site-ul clubului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.