Europa League

Trădaţi de curier! » Suporterii rapidişti au rămas fără bilete

10.000 de spectatori speră rapidiștii să aibă în tribune la ora jocului cu Slask

Articol de Adrian Florea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidiştii n-au reuşit să le livreze biletele tuturor suporterilor care au făcut comandă pe site-ul oficial al clubului. Fanii le vor primi azi, la stadion.

Nevoiţi să dispute returul cu Slask la Timişoara, giuleştenii s-au gîndit să le ofere şi bucureştenilor posibilitatea de a-şi procura tichete înainte de a ajunge pe Bega şi au apelat la varianta de ticketing online. Astfel, fanii au avut şansa de a-şi comanda bilete pe site-ul oficial al clubului, urmînd să le primească la adresa specificată.

Alb-vişiniii s-au văzut puşi în situaţia de a onora peste 3.000 de comenzi, fără a reuşi. Motivul? Firma de curierat nu a putut livra în timp util biletele. Suporterii care nu ai intrat în posesia acestora şi care au sunat la club au primit următorul răspuns: "Curierul a fost depăşit de situaţie. Nu ne aşteptam să fie o aşa de mare cerere!".

Conducerea clubului a găsit repede soluţia, alegînd să le înmîneze personal tichetele fanilor, la Timişoara. Anunţul a fost făcut pe site: "În ziua meciului, un reprezentant al clubului ce va avea un tabel cu toate rezervările o să fie prezent între orele 12:00 - 17:30 în incinta fan-shopului de la stadionul «Dan Păltinişanu», iar de la ora 18:00 pînă la ora 20:00 o să fie localizat în zona casei de bilete de lîngă fast-food-ul McDonalds".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.