Europa League

FOTO Dinamo afară din Europa după 2-3 cu Vorskla

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE 19:40 - Enervaţi la culme de rezultatul obţinut de echipa lor în faţa modestei formaţii Vorskla (2-3), zeci de suporteri dinamovişti s-au luat la bătaie cu jandarmii, care au fost nevoiţi să intervină cu gaze lacrimogene.

Dinamo a părăsit Europa League după ce a fost învinsă în dublă manşă de Vorskla Poltava, cu 2-1 şi 3-2, pe Ştefan cel Mare.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Chiar dacă dinamoviştii au dominat startul de partidă, ucrainenii au avut cea mai mare ocazie de a înscrie în minutul 19, prin Chesnakov. Ca o replică, Torje a ratat şansa de a deschide scorul 6 minute mai tîrziu, cînd lovitura liberă executată de mijlocaş a lovit bara porţii adverse. Contrar demersului jocului, oaspeţii au fost primii care au deschis scorul, în minutul 36, prin golul lui Januzi, care a profitat de greşeala apărării dinamoviste. Datorită supergolului marcat de Torje, din lovitură liberă ('44), Dinamo reinstalează egalitatea şi intră la pauză cu scorul de 1-1.

La reluare, dinamoviştii au intrat pe teren mai motivaţi şi Rus ar fi putut modifica din nou scorul în minutul 62 cînd şutul său periculos a fost respins în corner. La fel ca în prima repriză, Vorskla a profitat de erorile din defensiva lui Dinamo şi a marcat de două ori, Barannik reuşind "dubla" în minutele 69 şi 79. Intrat în minutul 55 în locul lui Bakaj, Ţucudean a reuşit să reducă diferenţa printr-un gol în poarta goală cu 3 minute înainte de final.

Dinamo:  Bălgrădean - L. Rus, Scarlatache, Moţi, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu, Bakaj - L. Ganea, Dănciulescu
Rezerve: Curcă - Stoica, Pătraşcu, Păun, Cazacu, Ţucudean, Muşat

Vorskla: Dolganskiy - Matveyev, Dallku, Krasnopyorov, Bezus, Markoski, Kryvosheyenko, Januzi, Selin, Chesnakov, Rebenok
Rezerve: Velychko - Sachko, Gromov, Zakarliuka, Barannik, Oberemko, Kurilov

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.