Europa League

Polonezii fac scandal la Timişoara » 20 suporteri ai lui Slask au fost arestaţi

O parte a fanilor polonezi "au trecut" pe la poliţie înainte de Rapid-Slask Wroclaw

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 august 2011

Suporterii polonezi ai adversarilor Rapidului din această seară s-au făcut "remarcaţi" repede în Timişoara. 20 de polonezi s-au luat la bătaie cu poliţiştii şi au fost duşi la secţia de poliţie

Incidentul s-a petrecut la un ştrand din Timişoara. Totul a degenerat atunci cînd suporterii polonezi au vrut să intre în ştrand fără a plăti taxa intrare, potrivit realitatea.net

"E vorba de mai mulţi suporteri ai echipei poloneze care au vrut să intre în cursu zilei pe ştrand fără să achite taxa de intrare. Atunci au intervenit bodyguarzii ştrandului şi a început un scandal. Au intervenit poliţiştii şi astfel s-au încheiat incidentele. Se pare că suporterii se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Aproximativ 20 de suporteri au fost implicaţi, aceştia sunt acum la Secţia 4 de poliţie, unde sînt legitimaţi şi urmează să fie luate măsurile în cauză", a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvând IPJ Timiş.

Fanii lui Slask nu sînt la primul incident cu ocazia deplasării în România. Conform Antena 3, suporterii polonezi au creat probleme şi în avionul cu care au ajuns în ţară.

Rapid - Slask Wroclaw se va juca la Timişoara, de la ora 21:00, în direct la TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.ro. În tur, rapidiştii au învins cu 3-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.